számítógép, PC, szerviz, gamer pc, konfiguráció
  • akciós vírusvédelem, olcsó nod32, eset letöltés, vírusirtó
  • olcsó vírusirtó, antivirus ingyen, Panda Antivirus, Internet Security, vírusvédelem
  • mérnök konfig, olcsó számítógép, netbook, notebook, számítógép javítás
   
számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, grafikus konfiguráció, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, irodai konfiguráció, akciós számítógép, olcsó pc, irodai pc grafikus munkaállomás, grafikus pc, mérnök pc, adobe pc, corel pc, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, eladó számítógép, akciós pc Mérnök Best Price PC, olcsó mérnök számítógép konfiguráció ArchiCAD, AutoCAD és egyéb tervezőprogramokhoz. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
office value, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, irodai konfiguráció, akciós számítógép, olcsó pc, irodai pc számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép Olcsó Mérnök Value PC konfiguráció Erős munkaállomás AutoCAD, ArchiCAD és egyéb CAD tervezői programok futtatására. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
office standard, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, irodai konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, olcsó pc grafikus munkaállomás, grafikus pc, mérnök pc, adobe pc, corel pc, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, eladó számítógép, akciós pc Mérnök Standard PC számítógép konfiguráció. Erős munkaállomás AutoCAD, ArchiCAD és egyéb CAD tervezői programok futtatására. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
office professional, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, irodai konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, olcsó pc grafikus munkaállomás, grafikus pc, mérnök pc, adobe pc, corel pc, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, eladó számítógép, akciós pc Mérnök Professional PC számítógép konfiguráció. Igazán komoly munkaállomás AutoCAD, ArchiCAD és egyéb CAD tervezői programok futtatására. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
office extreme, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, irodai konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, olcsó pc grafikus munkaállomás, grafikus pc, mérnök pc, adobe pc, corel pc, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, eladó számítógép, akciós pc Mérnök Extreme PC számítógép konfiguráció. Brutális erejű munkaállomás AutoCAD, ArchiCAD és egyéb CAD tervezői programok futtatására. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép
számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfig, akciós pc, olcsó számítógép grafikus munkaállomás, grafikus pc, mérnök pc, adobe pc, corel pc, számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép, eladó számítógép, akciós pc Mérnök Extreme 2 PC számítógép konfiguráció. Brutális erejű munkaállomás AutoCAD, ArchiCAD és egyéb CAD tervezői programok futtatására. számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfiguráció, akciós számítógép, olcsó számítógép számítógép, pc, konfiguráció, számítógép konfiguráció, gamer konfig, akciós pc, olcsó számítógép
olcsó szervíz, pc szerviz, számítógép szerviz, számítógép javítás, számítógép szerelő, telepítés, karbantartás, számítógép karbantartás, budapest, óbuda
 
SzámítóBBgépek
olcsó számítógép, pc szervíz
Szolgáltatások
olcsó számítógép, pc szervíz
Információk
olcsó számítógép, pc szervíz
olcsó pc, gamer konfig, számítógép szervíz, karbantartás, budapest
Ügyfeleink mondták
"Legendás megbízhatóság. Azt hittem csak reklámszöveg. De már a negyvenedik gépet vásároljuk tőlük, és tényleg kifogástalanul működnek."
Benefi Zsolt
CAR-TOUR International (irodavezető)
olcsó számítógép, suli pc, számtech bolt, karbantartás
"Az ingyenes telefonos segítségnyújtásnak köszönhetően, képes voltam egyedül is megoldani olyan problémákat, melyekért korábban 10-15 000 Ft-ot is ki kellett fizetnem. Megnyugtató, hogy van kihez fordulnom."
Lóránt Péter
SoltPrint Kft
( ügyv.ig.)
pc javítás
10 jótanács
 

Kedves látogató!

Kovács Sándor vagyok, a telnetwork ügyvezetője. Először is engedje meg, hogy elmagyarázzam, mi is az a számítóbbgép, illetve hogy ez a szójáték milyen ideológiát valósít meg:

Már régóta figyelem a hazai számítógép kiskereskedéseket, és elborzadva látom, hogy az elmúlt tíz évben semmit nem változott a magatartásuk. A cél még mindig az, hogy az árversenyben győzedelmeskedve minél több "jó lesz az magának" típusú számítógépet adjanak el minél több vevőnek.
Szinte már fájdalmas, hogy a minőséget, a stabil, megbízható működést a pc boltok és a vásárlók egyaránt az ár és a teljesítmény mögé rangsorolják.

Pedig pont a biztonság lenne a legfontosabb szempont. Hiszen mit is csinálunk a számítógépünkkel?
Legfontosabb dokumentumainkat, megismételhetetlen fényképeinket, a legbizalmasabb levelezéseinket tartjuk rajta. Üzleti ügyeinket bonyolítjuk vele, vagy épp az esküvőnk összes apró részletét dolgozzuk ki a segítségével.

Nincs még egy olyan eszköz, ami ennyire szervesen és pótolhatatlanul beépül az életünkbe. És pont ez az az eszköz, aminek a vásárlásánál a "feketében is van?" kérdés gyakrabban hangzik el, mint az, hogy "mennyire megbízható?".

A számítóBBgép a számítógépek egy új generációja, ahol Ön a megbízható, extra garanciákkal bíró számítógépen túl egy olyan szolgáltatáscsomagot is kap, amely vásárlás előtt, alatt és után is biztosítja, hogy Ön, mint vásárló, elégedett legyen a számítógépével és a cégünkkel egyaránt.

Vegyük hát sorra, hogy mitől is számítóbbgép a számítóbbgép:

DÍJMENTES felmérjük az ÖN igényeit, és olyan számítógépet, ill. kiegészítőket ajánlunk, amik a legmesszebbmenőkig megfelel az Ön elvárásainak.
Az ajánlat során ODAFIGYELÜNK azokra a kritériumokra is, amiket Ön esetleg meg sem fogalmazott. Például megbízhatóság, csendes működés, bővíthetőség, vagy kényelmes használat.
A vásárolt számítógépet többszörösen tesztelt, megbízható alkatrészekből építjük össze, hogy Ön HIBÁTLAN, TÖKÉLETES SZÁMÍTÓGÉPET kapjon.
DÍJMENTES
feltelepítjük a PC-vel vásárolt programokat. Egyúttal az összes frissítést és javítást is felinstalláljuk, így Önnek ezzel nem kell bajlódnia.
3 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK
minden számítógépünkre és azon belül minden alkatrészre akár standard, akár egyedi konfigurációt vásárolt.
A vásárlást követően 3 HÓNAPOS DÍJMENTES telefonos segítséget nyújtunk bármilyen informatikai kérdésben, legyen szó akár a levelezés beállításáról, vagy egy megfelelő vírusirtó kiválasztásáról.
A számítógépre 8 NAPOS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállalunk! Ha Ön úgy érzi, hogy nem azt nyújtjuk, amit hirdetünk, akkor mi kérdés nélkül visszafizetjük Önnek a teljes vételárat!
Ha megváltoznának az igényei, a vásárlást követő egy hónapon belül MUNKADÍJMENTES alakítjuk át a számítógépét a kívánt konfigurációra.
Ha mégis elromlana a számítógépe, akkor sem kell heteket várnia a javításra. A meghibásodott alkatrészt tortúra és várakozás nélkül AZONNAL KICSERÉLJÜK egy vadonatújra.

Nyilvánvalóan vannak olyan szabályok, amelyekből még az Ön kedvéért sem engedünk:

Nem forgalmazunk, és nem ajánlunk Önnek olyan terméket, amivel más ügyfeleink már pórul jártak. Sajnáljuk, de csak megbízható termékeket forgalmazunk. Nem sózzuk Önre a raktáron maradt tavalyi készletet. Elnézést, de mi hosszú távú kapcsolatra keresünk ügyfelet. Amint látja, a számítóbbgép nem csupán egy PC, amit Ön a jó választás reményében félve leemel a polcról, hanem egy olyan kiforrott termék, ami garantálja, hogy Ön a pénzéért a lehető legmegbízhatóbb, az Ön igényeinek leginkább megfelelő számítógépet kapja. Remélem termékünk elnyerte a tetszését, és hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Kérdése van? Küldje el!

A lenti űrlap segítségével

Kérem töltse ki a lenti űrlapot, majd kattintson az elküldöm gombra. Kollégánk hamarosan jelentkezik.
Név:
*
E-mail:
*
Telefonszám:
*
Cím:
*
Mire használná a PC-jét? :
Üzenet:
*-gal jelölt mezők kitöltése kötelező
 
 
Megbízható számítógépek 3 év garanciával. Számítógép szervíz, pc karbantartás, rendszerfelügyelet
számítógép, PC, szerviz, gamer pc, konfiguráció
   
  Adatkezelési tájékoztató
   
   
Brutál gamer konfigurációk 3 év garanciával. Mérnöki munkaállomások Autocad, archicad tervezésre.

Kulcsszavak: számítógép, SzámítóBBgép, pc szerviz, pc szervíz, számítástechnikai üzlet, számítógép konfigurációk, olcsó számítógép, akciós pc, gamer konfiguráció, irodai pc, adatmentés, vírusirtás, számítógép javítás

NOD32 Antivirus letöltés